DESPRE NOI

 • instalatii de ridicat hagivio SC HAGIVIO SRL GALATI este o companie tanara si dinamica, fiind formata din 104 de salariati inalt calificati cu vasta experienta in domeniul constructii-montaj, reparatii si intretinere instalatii industriale de mare capacitate de productie si complexitate si de punere in functiune a echipamentelor industriale si a instalatiilor de ridicat.

  Infiintata in 2006, SC HAGIVIO SRL a ajuns astazi o firma apreciata de multa lume (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu proiectanti instalatii si hale industriale, ingineri si tehnicieni topografi, ingineri de structuri, furnizori si producători de materiale de construcţii.
  Echipele noastre sunt specializate si disponibile la deplasari atat in tara cat si in strainatate in vederea identificarii problemelor si remediere a acestora.
  Managementul firmei este asigurat de o echipa de specialisti, cu mare experienta si dornica de implementarea a principiilor de piata comunitar europene la toate nivelurile de activitate a tuturor angajatilor.
  Preocuparea managementului a fost si este de a se stabili masurile si premisele imbunatatirii si tinerii sub control a intregii activitati, asigurand consecventa si coerenta, disciplina si rigoare.
  Astfel, managementul a facut si face eforturi permanente de a cunoaste in mod operativ starea sistemului, de a depista problemele dificile, de a le rezolva si a activa continuu sistemul calitatii ,care,in final sa poata asigura: cresterea productivitatii si eficientei,reducerea neconformitatilor si in consecinta a pierderilor, reducerea costurilor, cresterea profiturilor,cresterea competitivitatii si satisfacerea cerintelor clientilor.

  Firma S.C.”HAGIVIO ” S.R.L. dispune de personal competent si calificat atit in ceea ce priveste activitatea de baza, cit si pentru activitatea specifica TESA , ingineri, proiectanti, economisti, cu o vasta experienta in domeniu si cu realizari pe masura. Personalul intreprinderii se imparte in personal productive si personal functional. In sens larg, personalul productiv este cel fara de care produsul sau serviciul nu va ajunge la beneficiar sau client. Acesta include pe oricine are răspundere directa pentru produsul finit sau pentru serviciu de la directorul general, la cel mai de jos lucrator operativ sau de birou. Personalul functional este cel a carui contributie este indirecta . Ei sfatuiesc sau ajuta personalul de linie, indeosebi managerii de productie. Departamentele functionale ale intreprinderii pot include pe cele de personal juridic, contabilitate, calculatoare, instruire, etc. Fiecare raspunde de acordarea asistentei specializate catre personalul productive.

  S.C. “HAGIVIO “S.R.L. dispune de o dotare cantitativ corespunzatoare pentru desfasurarea activitatii cu tehnologii de executie uzuale, atAt pentru lucrari de constructii – montaj cAt si pentru activitatea industriala de reparatie si mentenanta .
  Mijloacele fixe participa in procesul de productie consumindu-se treptat, productiv si neproductiv, material si valoric, fara a-si schimba forma naturala. Valoarea lor trece asupra produsului care se creeaza in mod treptat pe masura uzurii lor.
  Starea generala a mijloacelor fixe din dotare este in general buna pentru cladiri si constructii , ca urmare a faptului ca masinile, utilajele si echipamentele aferente activitatii de constructii-montaj , industrie cit si de deservire cu utilaje si mijloace de transport au avut un grad de uzura fizic si moral minim dar a avut loc o si înnoire concomitent cu o diversificare a dotării cu mijloace fixe in ultimii ani. Executăm lucrări cu un grad mediu și ridicat de dificultate, singurele noastre preocupări fiind CALITATEA livrată, respectarea TIMPULUI de execuție și a VOLUMELOR angajate. Ne desfășurăm activitatea în două ateliere de producție, pe o suprafață de 1.500 m 2, cu o capacitate de producție mare și foarte mare, în funcție de tipul lucrărilor, dotate corespunzător normelor.