Hagivio în comunitate

TEDxCaleaDomneasca


Susținem evenimentele dedicate dezvoltării comunității gălățene! Ne-am implicat în organizarea a două ediții a conferinței TEDxCaleaDomneasca, concept marca TED organizat și coordonat independent, ce merge pe premisa ,,De la comunitate, pentru comunitate”. Echipa Hagivio a ajutat prin prestare de servicii și transportarea generală a resurselor necesare, cât și prin contribuții la organizarea evenimentului.

C.S. Handbal ART Galaţi


Un club de Handbal înființat cu scopul de a îi ajuta pe copiii ce au o pasiune pentru sport prin disciplinarea și pregătirea adecvată, participând la competiții naționale. O poveste de prietenie de lungă durată, în care compania Hagivio a susținut moral și material clubul Handbal Art.

Condu prudent, alege viața!


Acest proiect are ca scop conștientizarea importanței atitudinii preventive în trafic. Ne-am implicat în organizarea multiplelor ediții ,,Condu prudent, alege viața!”, proiect inițializat de clubul Rotaract Galați ,,Dunărea de Jos”. Sperăm că această experiență, fie resimțită, fie văzută de la distanță prin intermediul clipurilor video pe platforma de socializare Facebook, a ridicat semne de întrebare tuturor și a amintit cat de importantă este purtarea centurii de siguranță. Echipa Hagivio a ajutat prin prestare de servicii și transportarea generală a resurselor necesare, cât și prin contribuții la organizarea evenimentului.

Rotary Plantează


Un proiect destinat revitalizării mediului prin plantarea anuală a minim 1 milion de copaci, organizând acțiuni de plantare în România și Republica Moldova. Prin utilajele pe care Hagivio le-a facilitat acțiunii coordonate de cluburile Rotary din Galați, a fost posibil transportul puieților, și a persoanelor implicate în activitățile caritabile.